Dialerstrul

Igår var det första advent! Jag handlade lussebullar och pepparkakor på väg hem från jobbet och så fikade vi lite, nästan mitt i natten (jag slutade 21).

Idag har varit en alltigenom strulig dag… Försov oss i morse, vaknade av att David fick ett sms från sin mamma ca 8.15… han började 8 och jag hade bokat tvättid 8… Jag lyckades mirakulöst nog hinna tvätta, pyssla lite med en md-skiva, laga och äta lunch, innan det var dags att gå till jobbet!

Jobbade 13-21 idag, men de första två timmarna blev det inte mycket gjort. Dialern var nämligen helt kajko, så vi satt i princip och gjorde ingenting ett bra tag… Senare provade jag två undersökningar som jag aldrig gjort förut, utan genomgång innan, vilket inte är meningen att man ska… men det förflöt utan större incidenter. Pratade även med Anna, personalansvarige, om att jag ville ha mer timmar den här veckan och så lyckades vi skrapa ihop 35.

OBS!! OBS!! MISSA INTE!!!

Tisdagen den 4 december är IMÄBD – Internationella Mats Är Bäst Dagen! Mer om denna dag kan läsas HÄR.

Kort sagt så kom en kompis till mig under gymnasietiden på att han ville ha en egen högtid och jag har försökt att uppmärksamma hans speciella dag sedan dess, samt att vidarebefordra budskapet till nya människor.

Alla som läser detta:
Skicka ett mail till Mats, matr5479@student.uu.se, och gratta honom på högtidsdagen! TACK!

Lämna en kommentar