Slö

Usch och fy så slö jag är. Varken idag eller igår orkade jag gå upp tillsammans med David. Idag är läget kanske något mer lovande, men igår var jag så enormt seg… och jag tyckte så synd om mig själv, jag hade ju så ont i huvet och magen var ju så konstig, så jag var ju bara tvungen att sova… Det blev ingen lunchgympa, trots att jag anpassat jobbschemat för att kunna gå på det. Fy, Nena!! Idag jobbar jag i alla fall 8 timmar… blöööh…

Allt känns så segt… Men nästa vecka börjar i alla fall Davids tentor, han har kemi på måndag, matte på fredag och fysik onsdagen veckan efter. Sen kanske han har lite mer tid att vara med mig, förhoppningsvis… han är ju trots allt enda anledningen att jag vill vara här just nu… men jag har verkligen inget liv här…

Jag blir tokig på Ryanairs biljetter! Jag har kikat ut en som jag vill ha… första gången jag kollade var den jättedyr, för någon vecka sen kostade den 215:-, idag när jag kollade var den uppe i 315:-! Vad har de för system egentligen? Får kika in varje dag och se om det förändras…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.