Hoppa till innehåll

HJÄLP

NEEEJ!! Det roliga tog slut alltför fort… Jag fick just ett mail om att min websideshost som jag har mina cgi-script hos ska lägga ner sin gratistjänst den 28 februari… Detta innebär att jag fort som tusan (helst innan jul, sen har jag så seg uppkoppling) måste hitta ett annat ställe att ha vissa av mina sidor på. Det är inte så svårt att hitta ett gratis webhotell som stöder cgi, det svåra är ju att hitta något som inte har extremt mycket reklam som förstör sidan…

Har ett jättebra konto hos virtualave. Men kolla bara vilka hemska popups! TESTLÄNK (inget intressant med sidan, bara en test av min gästbok…). Ok om det bara hade varit de där två fönstrena… men det går verkligen inte att bli av med dem, om man stänger dem kommer det upp nya hela tiden när man surfar runt på sidan.

AAARRRRGGGHH!! Jag kan verkligen inte skaffa ett ordentligt betal-webhotell just nu… Finns det någon snäll människa som har lite serverplats med cgi-stöd (perl) att erbjuda? :) Hmm… näe, jag tänkte väl det. Kommer ni fortfarande att besöka min sida om det kommer en massa fula popups..? *snyft*

Ok, nog om det. Händer inte så mycket här, jag sover, jobbar, äter… Idag tänkte jag gå på Friskis också. Spännande liv. Bäst jag inte skriver mer, eftersom jag inte har nåt att säga.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *