Sagan om Ringen

Igår var vi och såg Sagan om Ringen, jag, David, Mattias och Maria (Davids bror och hans flickvän). Det var perfekt att se den nu, när det var så länge sedan jag läste böckerna… Jag kom nämligen ihåg alldeles för lite för att störa mig på dumma detaljer… jag tyckte att den var BRA! Nästan så att man borde läsa om böckerna, fast det lär jag ju knappast hinna…

Apropå tid så har jag fått inse att jag varit lite väl optimistisk när jag trodde att jag skulle hinna göra en hemsidesgrej åt In Time, företaget jag jobbade hos i Stockholm, nu medan jag är här… Får se om de kan vänta lite så kanske jag kan jobba från ett nätcafé i London eller nåt.

Tiden rinner ut… Allteftersom avresan närmar sig känns det mer och mer förjävligt att åka ifrån David… men jag vet ju att jag inte kan stanna, jag skulle bara vara olycklig och längta bort, när det väl lagt sig lite och jag inte stod i färd med att lämna honom…

Jobbade 8 timmar för sista gången idag… Imorrn blir det 5 och det är SISTA dagen på Hermelin! Skööönt! Tänker inte jobba i helgen, vi ska kanske åka till Linköping på lördag och på söndag vill jag bara ta det lugnt…

Kommer inte hinna gå på Friskis nåt mer i Norrköping heller. :( Har inte gått sen lussevakagympan, eftersom jag varit sjuk + jobbat hela tiden. Nu blir det nog inget mer, i alla fall inte om vi åker till Linköping på lördag. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *