Arbetets museum

Nu är det gjort… nu har jag flyttat hemsidan till virtualave, eftersom f2s ska lägga ner sina gratistjänster. Virtualave erbjuder en mycket bättre server, men den stora nackdelen (och anledningen att jag inte använt den tidigare) är att det poppar upp två ytterst störande fönster med reklam så fort man går in på sidan. Vad tycker ni, gör detta att ni hellre undviker att besöka sidan? Tips: Försök inte stänga fönstrena… de kommer upp igen. Försök hellre få dem att ligga i bakgrunden så du inte ser dem så mycket… För tillfället är jag rädd att det här är det bästa jag kan få… jag har ingen möjlighet att skaffa en ordentlig betalserver i dagsläget. Om någon känner till ett bättre gratisalternativ, säg gärna till… men snart!!!

I morse väcktes vi av mystiska ljud från hallen, massor av folk som höll på och stökade, vi misstänkte allt ifrån kylskåpsmontörer till mordbrännare… men det var bara Rinkeby som flyttade. Nu har vi hela dubletten för oss själva! Det bästa är att vi kan belamra hela kylen med våra grejor…

Idag har jag och David varit på Arbetets museum, i “Strykjärnet” här i Norrköping. Det var inte alls mycket folk där, så vi kunde i lugn och ro utforska allting, ostörda… Ganska kul! På översta våningen hade de en utställning med röda bilder, den hette RÖTT eller nåt i den stilen och på ett bord låg fullt av Toblerone Praline inslagna i rött papper. Vi öppnade våra väskor och vräkte ner alltihop. :)

Efter det hade jag planerat att shoppa mina julklappar till David. Kom inte ner på stan förrän strax före 5, så jag sprang runt som en liten hattifnatt, men jag är färdig nu i alla fall.

Det var någon som ringde från jobbet nyss och ville att jag skulle jobba i mellandagarna… njae, har nog ingen lust att pendla hit från Nyköping. :)

Har förresten beställt biljett från Ryanair nu, 11.05 den 7 januari bär det av mot England… 266 kr blev det, jag har vaktat priserna under en längre tid nu, eftersom de ideligen går upp och ner… passade på nu när det var hyfsat.

Usch, snacka om att ha blandade känslor inför att åka…

Igår tittade Joel & c:o på Swordfish, så vi tog in vårt adventsfika till allrummet och joinade… men det var väääldigt svårt att uppfatta dialogen, alla pratade så mycket… så jag fick nog inte ut särskilt mycket av filmen, men jag kan tänka mig att den hade varit bra under mer gynnsamma förhållanden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *