Julklappar

Jag har fått min första julklapp. :) Idag när jag satt och intervjuade någon tråkig tant kom Adelina, en av intervjuledarna, och delade ut After Eight till alla intervjuare. Trevligt.

Jobbade bara fem timmar idag, vilket kändes ganska lagom eftersom jag är förkyld och lite smårisig. Jobbar 8 imorrn, känns rätt hårt…

Igår var David och jag ute och julhandlade efter att han haft sin mattetenta. Han köpte färdigt alla sina klappar till familjen och vi hade bland annat ett jäääättebamsigt paket inslaget i en stor guldpåse… det var nästan lika högt som jag. Men jag ska inte säga vad det var, ifall IFALL de som ska få det skulle läsa min dagbok. Inte för att jag tror det, men man vet ju aldrig.

David klippte sig också, nu har han inget blonderat hår kvar längre…

Jag köpte även ett par byxor för 150 spänn…. likadana som de svarta jag köpte förut, fast lila den här gången. När man väl hittar några billiga som passar hyfsat får man väl passa på, eller hur!

Idag var biljettpriset nere på lite drygt 200 kr igen för biljetten jag ska boka till England (enl. Ryanairs sida). Men idag är givetvis inte telefonbokningen öppen… suck. Undrar om det är det de går efter? *paranoida tankar* “Ryanairs prisregler: De dagar Helena har möjlighet att boka biljett, kostar en enkelresa Skavsta-Stansted upp emot 500 kronor. Alla andra dagar ca 214-240 kr.” Det kostar 6.25 kr/min att ringa Ryanairs telefonbokning… så jag skrev upp 12.50 på David på vår pengalista, bara för att få höra en telefonsvarare läsa upp öppettider (Förklaring: Vi skriver upp gemensamma saker vi köper på en lista och försöker hamna på ungefär samma summa… David betalar telefonräkningen eftersom jag i stort sett aldrig ringer, men nu gjorde jag ju det och skrev upp dubbla summan, eftersom det var något som gällde bara mig, som bara jag ska betala).

Förresten, Christian, jag tycker att det var länge sedan du skrev i min gästbok…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *