Hänt i veckan

Ja, ni har rätt, Christian och Sofia, det var ett tag sen jag uppdaterade dagboken!! Jag har helt enkelt inte haft tid och möjlighet att sätta mig vid datorn, vilket till stor del beror på att David har tentaperiod och kan bestämma lite mer över sitt schema… Eftersom tidiga morgonföreläsningar saknas har han kunnat vänta med pluggandet tills jag har gett mig av till jobbet. En dag gick han faktiskt på repetitionslektion och då tänkte jag passa på att uppdatera lite… men vad händer? Alla sidor som jag behövde vägrade att samarbeta… alla onödiga som jag testade bara för testandets skull, fungerade hur bra som helst. Yahoo mail fungerade inte (kunde dock kolla min popmail i Davids Outlook)… f2s-servern och därmed min dagbok funkade inte… Linsfias gästbok funkade inte… Davids dagbok funkade inte… Davids gästbok laddades in, men sen gick det inte att skriva i den. Lagom tills jag var tvungen att rusa iväg till jobbet fungerade allt naturligtvis problemfritt. Är det inte typiskt?

Ska lite kort, punktvis, redovisa lite som hänt i veckan (eller försöka i alla fall, ni vet väl hur svamlig jag kan bli)…

I lördags var David och jag på bio och såg Dont say a word, en thriller med Michael Douglas i huvudrollen. Vi hade fått intrycket av att den skulle vara ganska läskig, och det var en läskig film jag var sugen på, men jag blev definitivt inte besviken för att den mer var som en vanlig thriller. Den var nämligen mycket spännande och bra. Rekommenderas verkligen! Man satt på helspänn hela tiden…

Vi har fastnat framför diverse filmer ute i allrummet också… Joel, som bor mittemot oss, brukar dra ut sin dator dit ibland och koppla ihop med TV:n, han har en gedigen filmsamling. Vi såg slutet av Bridget Jones dagbok en kväll, den har jag ju sett förut, men den är bra. :) Enemy of the State gick på Z-TV en kväll, den är rätt cool… har sett den förut, men kommer inte ihåg när..? En annan kväll tittade Joel & c:o på någon film om några tonårsflickor på internatskola, Lost and delirious, hette den nog… men jag var tvungen att gå efter ett tag eftersom jag skulle på…

Friskis lussegympa! Där hade de självklart lussevaka med specialgympa och luciatåg. Det var inte mindre än fem (tror jag?) ledare som turades om att leda, det blev faktiskt ganska förvirrande. Tyckte inte att det var särskilt kul, det märktes liksom för mycket att de försökte göra något annorlunda. Dessutom var passet nedkortat för att vi skulle klämma in ett luciatåg med skönsjungande (mja, fast nog blev det allt lite sådär som det alltid blir, att tärnorna inte riktigt kunde komma ihåg när de skulle gå upp och ner i slutet av versen… “sanktAAA lucia”, ni vet… men det hör ju till!!). Hur som helst, lite speciellt att gympa från 23-00, men det passade ju mig rätt bra eftersom jag jobbade till 21.

Har f.ö. varit på fler än 9 Friskispass och därmed tjänat in medlemskortet, jämfört med att köpa engångsbiljetter.

Har även fått tråkiga nyheter. Min morbror Vicke är död. :( Han blev 73. Jag brukade åka upp och hälsa på släkten i Nikkala/Haparanda (Norrbotten) varje år när jag var yngre, men nu var det ett tag sen jag var där. Sänder en tanke dit upp…

David och jag var riktigt lata igår. Stannade i sängen hur länge som helst, kom inte iväg till Arbetets museum som vi tänkt… Skulle också gå på stan, kom inte ut förrän efter 4… Skulle bland annat julshoppa lite. Åt minikycklingkebab med läsk för 19 kr och köpte varsin hamburgare till flippat pris (6 kr) på McDonalds…

Annars har det väl inte hänt så jättemycket, förrutom att jag stör mig på min impuls att sträcka mig efter Rinkebys tvål vid handfatet… Jag menar, den ligger där vid kanten, precis som i vilket normalt hem som helst. Davids flytande tvål står låååångt åt vänster på en hylla. Det har hänt att jag råkat låta handen glida över Rinkebys tvål bara för att det känns som en invand rörelse. (Rinkeby är alltså vårt smeknamn på den baltiske utbytesstudenten som delar den här “dubletten” med oss… två rum delar på en hall med kyl och en toa… vi vet inte riktigt vad människan heter egentligen, nåt i stil med Vytautas Rinkevicius… kan NI uttala det kanske??)

David har mattetenta nu… Vi får hoppas att det går bra! Han är förkyld, precis som jag… inte alls kul. Känner mig ganska risig. Hans kemitenta gick nog bra i alla fall… och sen är det bara fysiken kvar, på onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.