Hoppa till innehåll

En tom boll

Nu är det inte många studenter kvar här på Bollen… De enda människor vi sett här på 5:an är den asiatiska familjen som bor i en av lägenheterna med eget kök. Igår när jag kom hem från jobbet (och det f.ö. hade börjat snöa) var hela Bollen mörk och öde… ytterst mystiskt. Bara David som spelade musik längst bort i korridoren. Nu har vi lagat mat alldeles ensamma i köket, spritt grejer runt omkring oss och för en gångs skull lyckats städa upp ordentligt också. Har haft allrummet med soffan och TV:n helt för oss själva… ingen Joel som flipprar på fjärrkontrollen… Det är väldigt coolt, men det ger samtidigt lite en känsla av Overlook Hotel… :)

Det är i alla fall riktigt härligt att ha hela dubletten (vårt rum och det bredvid, med “hall” med garderober och kyl, samt toa) för oss själva. Vi stänger bara ytter-ytterdörren och låter dörren intill själva rummet vara öppen… bryr oss inte om att låsa garderoberna och kan gå ut till toan utan att behöva bekymra oss om att vara anständigt klädda.

Imorse gick vi upp ganska tidigt och gick faktiskt ut på stan innan jag skulle till jobbet. Jag försökte avsluta mitt konto på FöreningsSparbanken, men det gick inte, eftersom kontot var öppnat i Nyköping… ehh, jaha. David köpte lite orcher, dvs diverse plastbitar som han ska limma ihop och måla (Warhammer).

Jobbade 5 timmar, 13-18, men nu är det slut med hermelinande för min del… Jaja, nu har jag i alla fall provat på att vara telefonintervjuare, vi får väl se om jag gör det någon mer gång, men det är väl inte direkt ett arbete man längtar efter.

Det är en massa snö ute!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *