Hoppa till innehåll

En vit jul

Vi fick en vit jul i år i alla fall, för en gångs skull!

Nu är vi åter i Nyköping, men de sista dagarna i Norrköping var ju ganska sköna eftersom vi var i princip ensamma på Bollen. I lördags åkte vi till Linköping för att utforska staden och shoppa lite och så. Det var en aning kallt för att gå runt och utforska, 13 minusgrader ungefär. David köpte i alla fall en fin, grön stickad tröja och jag köpte en sån där billig H&M-tröja (tunn, långärmad), en grå.

Julafton firades alltså hos Davids morbror i Norrköping, tillsammans med Ritha och Lasse (Davids mamma + hennes man), Reino och Lena (morbrorn + hans fru/sambo?), Sanna, Camilla och Rebecka (barn till Reino och Lena, dock inte gemensamma), samt Lenas föräldrar. Och jag och David såklart! Åt klassisk julmat, öppnade paket, tittade på TV och gick ut på kvällen för att åka byggplast och tefat i snön.

Jag fick en hjärtljusstake (elektrisk) av David, samt ett hjärthalsband, kostrumpor, snäckchoklad och en magnettomte. Av Ritha & Lasse fick jag ett par julstrumpor med nallar.

David fick lite av mig också: slipsnål med tillhörande manschettknappar, ett set med deo och duschkräm, after shave, en bok om hur de gjorde Sagan om Ringenfilmen, en Pezfigur + refillgodis och ett glas i serien som han samlar på (Valencia som finns på Åhléns).

Igår bar det alltså av mot Nyköping igen, i en fullastad bil… mycket saker. Vi passade även på att bygga pärlplattor, ni får väl kolla på Pärlplattesidan och se om jag hunnit lägga upp dem på temat Dokusåpa.

Idag har vi varit på stan med Henning och så träffade vi Boman och gick med honom en stund också. Gjorde dock inga fynd… Nyköping är väl inte världens mest spännande shoppingstad. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *