Hoppa till innehåll

Paparatsi etc

I fredags träffade vi lite gamla kompisar… Vi hade förfest hos Veronica, det var jag, David, Kristin och Ellinor. Försökte gå in på Backstage innan 22, men kön var för lång, så vi gick till Paparatsi i stället, där vårt stamställe Penny Lane låg förut… Det var dyrt att gå in, men så hade de byggt om väldigt fint också, det hade blivit mycket ljusare, öppnare och fräschare. När de öppnade nedervåningen intog jag, Ellinor och Veronica genast dansgolvet, och stod där ensamma ett bra tag, men så tappade man liksom sugen när alla bara var “för nyktra för att dansa”, tråk. Typiskt dålig ursäkt. :)

Nu är vi kattvakter hemma hos Davids mamma i Rosenkälla. Gjorde inte så mycket vettigt igår, men på kvällen fick jag i alla fall äntligen lära mig hur man spelar RISK. Dessutom fetslog jag David. :) Det var ju kul, fast han är ju kanske inte världens bästa förlorare direkt…

Idag ska vi fira jul med Mattias och Maria (Davids bror + dennes flickvän)… och imorrn är det nyårsafton och vi har ingen aning om vad vi ska göra. För många förslag, men inget riktigt lockande… funderar på att strejka och sitta här ensamma med katten och en bit oxfilé i stället. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *