Hoppa till innehåll

Malplacerad

Nu har jag snart varit har i London i en vecka, och nej, jag trivs fortfarande inte ett dugg. Kanner mig sa fel har, men samtidigt maste jag val ge det en chans, fa ett jobb och forsoka komma in i livet har? Vad ska jag annars gora?

Skulle ha traffat australienpojkarna igar pa aussie day, men de var tvungna att jobba. Jag traffade Jonathan i stallet, en annan kille jag larde kanna i Great Yarmouth. Det var val lite smatrevligt, fast nagot stelt. Vi gick till en pub och tog varsin ol, sen gick jag tillbaka for att kopa nya… och da var det en jattetjurig tjej bakom disken som fragade efter ID! Utan det kunde hon inte betjana mig, sa hon… har aldrig hant mig i England forut! Jonathan forsokte ocksa, men han fick inte ens vistas i lokalen utan ID, fick han hora… jaja. Gick till en annan pub i stallet, men klockan var bara nagra minuter ifran 23, dvs stangningsdags… at lite pa Burger King och gick sen hem och sloade framfor TV:n med irlandaren, avslutade med en kopp kaffe och sen gick Jonathan. Nar jag hade gatt och lagt mig fick jag ett meddelande om att han tyckte om mig men inte vagade saga nagot ifall inte jag kande likadant, men skulle jag saga ja om han fragade om jag ville ga ut med honom… liksom neeej… Sa nu har jag avvarjt det forsta raggningsforsoket… ja, jag anvande David som svepskal… men jag vet inte hur nagonting kommer att bli med oss… kan inte gora annat an att vanta och se… men jag saknar honom sa otroligt mycket…

Vad har vi mer gjort… i fredags var jag, Johanna och Veronica hemma hos Emilia i Hammersmith och at. Hon ar kock. :)

Har fatt en tid pa Adecco for att se om de kan hitta nagot kontorsjobb till mig, jag ska fa gora typing test och allt och fa veta hur manga ord i minuten jag skriver. Spannande.

Nu ska jag ut och springa om det inte regnar for mycket.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *