Inget jobb an…

Hmm, bidde inte mycket till jobbsokande igar. Det enda jag gjorde forrutom att skriva ut cv var faktiskt att titta igenom annonser i TNT magazine… naja. Men jag kanske var lite sallskapssjuk… nar jag kom hem var Henrik uppe och Veronica hemma och sa kom Emilia och halsade pa. Hon bodde i lagenheten nar jag var har forra gangen. Var ganska trevligt att traffa lite folk och sa bestamde de att jag skulle folja med och betala hyran, samt fika pa Starbucks. Sa det fick bli sa.

Gick dessutom ut pa kvallen, men det var ingen dundersucce. Vi gick mest dit for att Emilia skulle traffa en kille dar.

Har kopt busskort… en vecka £8.50… ca halften av priset som galler for tunnelbanan ocksa. Johanna och Veronica har bara busskort nu, de hade inte rad med bananen, sa det var lika bra att jag kopte det ocksa.

Trent akte tillbaka till Australien IGAR, fick jag veta nar jag till slut fick tag i Dave. Och Dave och pojkarna bor inte i London langre, men de kommer hit nagon helg ibland, sa nagon gang ska vi ut och dricka Guinness. :)

Kan inte sluta tanka pa (min) David… arrggh. Saknar honom. Jaja, han ar i alla fall min basta van i hela varlden, det ar val battre an ingenting…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *