Hoppa till innehåll

Mörda alla tillverkare av solkräm!

Eller riktigt så långt vill jag kanske inte gå, men jag skulle vilja uttrycka min frustration över att all solkräm hälls upp i PYTTESMÅ flaskor och sedan säljs till ockerpriser. Varför kan de inte åtminstone sälja stora flaskor, ni vet, ekonomiförpackning? Vi fick köpa ett gäng flaskor idag, en räcker väl till en weekendresa till Skövde ungefär.

Annars har vi även köpt myggnät (vågar knappt skriva vad de kostade, de var dyra, men de skulle vara bra och vi har inte tid att hitta tyg o tota ihop… okej, 300 spänn… argh!), jag har köpt ett regnöverdrag till ryggsäcken, choklad (samlar streckkoder för att få en Marabou badmadrass…) och David har fixat USD och resecheckar.

Nu är David på klassfest och dit fick jag inte följa med… men jag sitter och klurar lite på hur vår blivande sida om vårt stora Asienäventyr ska se ut.

Jooo, vi spelade ju minigolf igår!! Tänkte att vi skulle prova sandalerna och gå till Folkets Park, men Nenas tår hade sin vana trogen snart mycket mindre hud än tidigare så vi tog spårvagnen.. David fick revansch nu! Banan var lite mer fantasifull än den i Nyköpings hamn måste jag säga. Fast den var ganska blöt…

Imorrn lämnar vi Norrköping och den fasta internetuppkopplingen för gott..! Men jag lovar att försöka höra av mig här då och då, även under resan.

VI ÅKER TILL DELHI PÅ ONSDAG (hoppas att afghanerna inte spränger oss)!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *