Hoppa till innehåll

Sandalklubben & nya kossor

Vi gick en liten sväng på stan igår, jag och min David, och trot eller ej, men vi kom hem med varsitt par likadana ecco-sandaler!! David har ju såna där äckligt supernormala fötter, så första paret han provade passade perfekt. När jag funderat lite kom jag fram till att samma sandal (fast mindre storlek… han 41, jag 35…) nog var den som passade mig bäst också. Dessutom var priset nedsatt till 495:- från 695:- (mina) resp 750:- (Davids). Håller på att försöka gå in dem nu… den vänstra klämmer rejält… men den har ju inte varit ute och blivit provad heller.

Hittade även nya kostrumpor på Klippet, det var JÄTTELÄNGE sen jag köpte kostrumpor!! Men nu hittade jag alltså ett trepack strumpor för 50 spänn, två av dem hade kossor på. Gå in och ge dem poäng på kosidan vetja…

Annars har det väl inte hänt så jättemycket… vi tog sovmorgon idag, så nu ska väl David sitta till sent ikväll och plugga, han har fysiktenta imorrn, sista grejen innan basåret är slut.

Snart är det dags att börja packa ihop allt här inne och städa ur…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *