Skip to content

Londonsidor & kossor

Nu är mina Londonsidor färdiga, gå till Livet och ta en titt!

En annan sak som hänt är att jag startat om koröstningen… det är nämligen någon nisse utan liv som har roat sig med att fuska med resultaten (jag ser allt vad du gjort…). Tycker visserligen att det är ganska komiskt att någon orkat bry sig, men jag kanske borde ha en någorlunda seriös omröstning. :) Om någon undrar vann Ko N med poängen 4.7 och 697 röster hade inkommit. Vem blir först att rösta i den nya omgången?

Kom ut på stan till slut igår. Har fortfarande inte fixat sandaler, men jag hämtade i alla fall ut mitt malariaprofylax, köpte en födelsedagspresent till David, en kamera till mig… vi åker till Indien om en vecka!

När jag kom hem var DAVID hemma, till min stora förvåning, vilket gjorde att jag blev betydligt gladare än innan. Trodde inte jag skulle se honom förrän sent på kvällen! Men vi fick en riktigt mysig kväll tillsammans, gosade, stekte pannkakor och tittade på Monsters Inc… mmmm, min snuttebubbe!!!

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *