Hoppa till innehåll

depp

………depp……….depp………depp……..det regnade hela dagen igår, jag satt här inne… idag orkar jag inte göra någonting… var på väg till duschen, hamnade på sängen och låg och stirrade ut i ingenting jag vet inte hur länge… nu har jag i alla fall lyckats duscha… men jag sitter här i davids morgonrock och är blöt… orkar inte torka mig och klä på mig… var är min entusiasm, jag ska ju till indien om en vecka och har massor att förbereda!

suuuck… jag och bubben är bara tjuriga på varandra hela tiden… det är nog mest mitt fel, jag har i alla fall aldrig varit så här lättirriterad förut… jag måste bestämma hur det ska bli med allting… ska jag stanna hos älsklingen o plugga i höst? jag vet att det är jobbigt för honom att inte veta var han har mig, jag har lämnat och kommit tillbaka för många gånger nu… men han har ju allting planerat, han vet precis hur han ska göra med allting, det är jag som måste anpassa mig för att få vara med honom, det är jag som måste bestämma om det är värt det… och det är inte så lätt att lyssna på sin inre röst när den ändrar sig hela tiden… inte konstigt att david inte litar på mig, jag kan ju inte ens göra det själv…

jag var jättepositiv i helgen till framtid med älskling och plugg… men det höll inte… jag påmindes väl om det dåliga igen… men vi ska försöka… norrköping har en mycket negativ inverkan på mig… jag blir knäpp av att sitta i det här studentrummet och vänta på att älskling ska ha tid med mig… snart ska vi till indien i alla fall… neutral mark…

det blir nog bra…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *