Hoppa till innehåll

Drygt en vecka

Drygt en vecka är det kvar innan vi ska åka till Indien och hoppas att det inte blir kärnvapenkrig. :) Det verkar som att det löst sig med biljetter för Martin och Malin nu, så vi kommer förhoppningsvis slå följe med dem någonstans i sydöstasien!

Storhandlade på apoteket i förra veckan… Det blev 419:- om vi inte räknar med Davids malariatabletter (jag måste fortfarande hämta mitt recept) och då har vi inte ens solkräm ännu, för de hade bara pyttesmå förpackningar. Vi har i alla fall vätskeersättningsbrustabletter, diarrétabletter, myggspray, sårtvätt, vitamineral (vitamin o mineraltabletter…) och Leukoplast (alltid rätt).

Var i Nyköping i helgen och gjorde morsdagstårta till mamma, det är att garnera som är roligast, vem säger att bananskivor ska vara runda? Och varför inte skära ut blommor ur kiwiskivorna?

I lördags var jag på stan med Tisse, eller Christian som han nu tycker att han heter (men det är förstås bara en villfarelse från hans sida, han ÄR ju Tisse, det går ju inte att ändra på hos oss sanntrogna), det resulterade inte i riktigt så många sandaler jag hade hoppats (typ ett par), däremot lite milkshake och hamburgare på McD, där vi satt och spanade på fjortisbrudar med väl synliga stringtrosor i avvikande färg under genomskinliga vita byxor. Det är stil! Tisse shoppade en del, tre kajalpennor och laddare till mobilen, bland annat… Tänk att han har gått och blivit en kajalkille med svart hår. :)

På kvällen när David kom tillbaka från en lyckad golfrunda gick vi alla tre till hamnen och spelade minigolf. Tisse vann med 59 poäng, jag hade 60 och David 70. Känns bra att vi slog golfproffset. :) Jag vann visserligen inte, men jag hade i alla fall 4 ettor, och Tisse hade en, David ingen… så det så. :) Jag menar, minigolf tar man ju på så oerhört högt allvar, eller hur? Vi valde för övrigt en bra dag till minigolfen… det var dags för tävling, så vi fick bara använda de gamla banorna, som faktiskt inte skilde sig avsevärt från de nyare, förrutom att en bana var totalkaputt, och dessutom fick vi spela för 10:- per skalle i stället för 25:-. När vi var färdiga fick vi gratis kaffe eftersom de skulle stänga och inte orkade dricka upp allt själva… i vanliga fall tar de 5 spänn för en kopp.

Nu är jag åter i Norrköping och ska försöka hinna jobba klart med mina sidor om Englandsäventyren…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *