Norrköping

Vaknade för andra morgonen i rad från min halvslummer av en armbåge mot näsan… det har sina nackdelar att dela en 90-säng på två, men sen är det ju ganska trevligt att vara hos älsklingen igen… Lite konstigt känns det allt fortfarande, och Sverige är kanske inte mitt favoritställe just nu, men vi får väl se hur det går… snart är det ASIEN som gäller!!!

Har laddat hem en hel del mp3 som påminner om London… David har ju schysst dator med fast uppkoppling, det är onekligen rätt skönt. Håller även på att scanna lite bilder, framkallade sista rullen från London igår, den jag tog med engångskamera… halvbra kvalitet, men i alla fall en del trevliga bilder. Så småningom kommer de finnas här på hemsidan, samt här på yahoo! photo om man hellre vill ha beskrivningstexter på engelska…

Ska väl masa mig ner på stan snart… hoppas att det inte är lika varmt idag, då kommer mina fötter vara dyngsura av svett när jag lyckats ta mig till någon skoaffär och det känns inte riktigt bra att prova sandaler då…

Sverige har sina fördelar. Jag blev helt förundrad över hur BRA David hördes i mobiltelefonen när jag ringde till honom… och när man använder bankomaterna får man ju faktiskt ett schysst, aktuellt och pålitligt kontoutdrag. :)

Lämna en kommentar