Hoppa till innehåll

Sverigehelg

Jahapps… då var den första helgen i Sverige avklarad. :) Det har varit helt okej, men allt känns så KONSTIGT och jag kan inte förstå att jag faktiskt INTE ska hem till London snart igen… Men det är såklart JÄTTEMYSIGT att få kramas med min David igen.

Igår var det dop för Selma i Alla Helgona Kyrka… om jag skulle få barn någon gång ska jag i alla fall strunta i dopet, det är så segt att vara i kyrkan och när ingen i familjen ändå bryr sig om det där kristna egentligen, vad är det då för mening??? Inte en enda från dopsällskapet gick fram till nattvarden… prästen tyckte väl att det såg lite illa ut, så hon gick i stället fram till alla oss och så slapp vi inte undan i alla fall… hm. Sen var det mat i stora mängder hemma hos John & Ullis i trädgården. På kvällen gick jag och David hem till hans mamma och åt grillat samt spelade kubb. Mattias och Maria var också där.

Idag har jag tagit farväl av Veronica och Johanna, de åker hem till London ikväll. Jag måste i alla fall åka och hälsa på dem så snart det går… längtar till vår stammispub och allt. :)

Nu är David och spelar golf igen och mamma kom precis hem o sa att vi ska till John & Ullis och äta dopmatrester… okej då, då får jag väl koppla ner och avbryta min mp3-nedladdning, det går ändå knöksegt på den här sketna uppkopplingen. Ikväll bär det i alla fall av mot Davids studentbostad i Norrköping…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *