Hoppa till innehåll

Sverige

Nu är jag hemma i Sverige igen… ni får försöka förlåta mig om jag skriver aao i stället för åäö av bara farten, är så van vid det nu…

Åter igen blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig… Igår skulle vi ju på puben en liten stund… men vi hade så trevligt, så vi tankte att, hallå, vem behover sova egentligen, vi kan ju gå UT en sista gång… Rochanne behövde inte tjata särskilt många gånger for att fa med mig, Johanna, Henrik och Alva till Bedrock. :)

Det blev en ganska kul kväll… Lillkotten stötte pa mig! Tihi… vi har rätt koll på personalen på favoritpuben vid det har laget, Shakespears Head alltsa, och tva av killarna bakom baren kallar vi Lillkotten och Storkotten… de ar valdigt slemmiga och har en tendens att stota pa allt som ror sig och vara ganska PÅ. Jag tror att Lillkotten blev lite sur nar jag rånobbade honom och sen gick och dansade med Dean i stallet, fniss…

Lämnade Bedrock strax fore 3… kom hem ca 3.30… akte hemifrån ca 4 efter att ha rafsat ihop alla saker fardigt… det gick riktigt bra med packningen faktiskt, fick ner allt jag behovde efter att ha överlåtit lite pa Veronica och Johanna… Traffade dem vid Liverpool Street Station klockan 4.30 och hoppade på forsta taget mot Stansted… det kom ingen konduktör, sa vi slapp betala £13, helt okej!!! Johanna och jag hade inte sovit nagonting, Veronica hade akt hem tidigare och sovit i 2 timmar… sa vi var en aning trotta och flummiga… jattebra humor för att stå i femton köer relaterade till flygplatsgrejer… Sov lite på planet, men vi vaknade bara hela tiden… obekvämt!

Överraskade familjen… ganska roligt. Ingen visste ju att jag skulle komma hem, eller att jag och David ska till Indien… Har traffat David som hastigast pa stan, han hade massa annat for sig, men nu kommer han val hit snart…

Kooooonstigt att vara i Sverige!! Gaaaaaah!! Jag blir tokig…. just nu vill jag bara tillbaks till RÄTT land… HEM till London… men vi får väl se hur det utvecklar sig. Snart ska jag ju till Indien, det kan väl inte bli annat än bra, eller?

Satt och nostalgisurfade lite nyss… efter manga om och men med uppkopplingsstrul som denna dator medfor… min kara gamla laptop… Spanade runt på lite londonklubbsidor och hittade till min förvåning en spalt som Johannas kompis Mira skrivit och till min ÄNNU större förvåning var det en bild av mig där!! :) Kolla… hela Miras sida bara bilden med bla jag

Kollade ocksa på www.afterskoolklub.co.uk, www.collide-a-scope.com, www.trashclub.co.uk…………… snyft

Jaja… kommer inte David snart? Hoppas allt blir bra nu… just nu känns det…. konstigt…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *