Hoppa till innehåll

Sista fran London

Alright mates, nu ar det sista gangen jag knattrar in ett meddelande har fran London… Separationsangest!! Gaaaaaaah, mitt London!!! Aaaarrrgghh!!!!!

Som tur var gick allting bra med sista lonen och allting, jag kanner mig faktiskt riktigt rik… Har fixat resecheckar idag, i amerikanska dollar… betalade £612, tanka sig att jag skulle fa sa mycket pengar over!! Men sa hittade jag ju aldrig ratt storlek av mina svindyra sandaler heller, trots att jag akte hela vagen till Kensington High Street…

Hade rejala planer for vad jag skulle agna mig at under de sista dagarna, men foljde jag dem? Nej! Det har blivit lite… spontant i stallet. Tankte ju aka till Archway med grabbarna, men det bidde inte sa… vi slappade i solen i en park har i Bethnal Green, drack lite alkohol och sa dar… Det har varit sa extremt underbart vader de senaste dagarna! Jag har till och med blivit lite solbrand!!!

I onsdags var det puben med alla som gallde… vi var ett riktigt stort gang, for Ellinors foraldrar, syster o systers kompis var ocksa med. Sen blev det Candybox, aven om jag inte planerat att hanga med fran borjan. Jag ar egentligen inte sa fortjust i Candybox, men det ar ju i alla fall billigt. Tyvarr var Johanna och Alva lite trakiga och ville inte dansa med mig, sa jag gick runt och hade trakigt anda till jag hittade Johannas snalla kompis Dean och han dansade med mig typ HELA kvallen i stallet. :) Kom i sang klockan 5, yessss…….

Igar var vadret rekordvarmt och Nena holl pa att forgas i varmen, hur ska jag klara mig i Asien???? Dumpade efter manga om och men lite saker hos tjejerna, Veronica och Johanna ska ju till Sverige i helgen de ocksa, med mycket plats i vaskorna atminstone pa ditvagen. Framat kvallen traffade jag Johanna och Ellinor och TANKA SIG, vi hamnade pa PUBEN, sa ovanligt… :) Sen gick vi till en klubb och sag en konsert med *fniss* Sahara Hotnights. Roligt att se dem prata engelska pa scenen, men annu roligare nar sangerskan plotsligt skriker “Tomas, kan vi fa lite hogre gitarr, tack…” pa svenska mellan tva latar. :) Haha, jag ar med i svenska klubben och forstar… :)

Min vaska gick igen! Jag fick till och med ner min vinterjacka! Jag ar bast!! Men nu ska jag snart hem och forsoka proppa ner nagra fudgepasar, en vodkaflaska och lite Caffe Nero Classico Ground Coffee… Far se vad vaskvannen sager om det. :)

Ska till puben en sista gang ikvall… har redan varit pa mitt cafe och sagt hej da… snyft… alla skrattade at mig och gjorde konstiga miner nar Silvio kom in och satte sig och pratade med mig jattelange, hmm, jag forstar inte… Silvio ar en kund som tycker om mig, hmm. Fick traffa Lincoln ocksa, han ar sa cooooool! :) Sen var det inte manga av favvokunderna, det var riktigt dott faktiskt… men i forsta hand skulle jag ju saga hej da till de som jobbar dar. Var pa Winchester House ocksa och skulle saga hej da till Sandra (var ex-manager) och Albert, men Albert var sjuk sa jag fick noja mig med Sandra.

Imorrn bitti maste jag aka hemifran typ innan 4! Vem behover sova?? (kommer val hem fran puben vid midnatt…)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *