Hoppa till innehåll

Engangskamera…

Nan javel snodde min kamera pa After Skool (som tur var hade jag ganska nyligen bytt rulle, forlorade “bara” ca 7 bilder…MEN JAG TYCKTE OM DEN KAMERAN!!)!!! Jag har just kopt en engangskamera pa Woolies, det star till och med WOOLWORTHS pa den sa man riktigt kanner hur den andas kvalitet… Betalade £4.99, for £1 till kunde jag ha fatt en med Westlife, Steps eller Five pa, men jag tyckte inte riktigt att det var vart det, aven om den da hade varit lite extra rolig att flasha med pa puben… *fniss*

Hur som helst… After Skool i lordags alltsa… hade hoppats pa att fa dit lite mer folk min sista gang, men det blev i alla fall vi tjejer och sa traffade vi Dean ocksa och acklades sa smatt av trummisen i the Deal…… fast Alva tyckte att han var snygg. :) Kul var det hur som helst och tjejerna gjorde ett ganska bra jobb med att supa mig full pa “forfesten” hemma… “HELENA!! Om du inte har druckit upp den dar drinken inom 4 minuter sa….. *valj lamplig bestraffning*”

I sondags var jag pa middag hos tjejerna, Veronica hade varit duktig och lagat mat… Rakade glomma min mobil dar, men det ar sant man far overleva, fick ju trots allt tillbaka den nar jag traffade Alva igar.

I mandags var Calle och Henrik lediga, sa vi tankte ta var lange efterlangtade bussresa till East Ham, Archway och Sudbury… men vadret var sa grinigt sa vi akte i stallet till National History Museum och kollade pa en massa grejer om jordens historia och sa. Efter det akte vi in till PCC vid Leicester Square (vada, hanger ni inte med eller… Prince Charles Cinema, billiga bion) och upptackte att Crossroads borjade typ om tva minuter och kostade tva pund. Har har vi ett riktigt filmtips… Crossroads ar alltsa filmen som Britney Spears ar med i och den har blivit jamford med Thelma & Louise, men det var verkligen en asdalig jamforelse med tanke pa alla olikheter, den allra storsta being (eeh… vad sager man pa svenska) att Thelma & Louise ar bra och Crossroads… allt annat an bra. Men den var anda sa enormt sevard, for den passerade den dar gransen nar nagonting blir sa daligt att det blir ROLIGT. Hela publiken satt och asgarvade i de mest tardrypande scenerna nar Brittan satt och grat eller laste dikter for potentiell pojkvan. :) Filmen var helt enormt forutsagbar och kandes enbart som en reklamfilm for Britney “titta vad SNYGG och DUKTIG och SEXIG hon ar”! :) En riktig upplevelse, se den… fast det ar klart, hade den kostat mer an £2 (30 spann…) vet jag inte riktigt om den varit lika mycket vard det…

Efter filmen frossade vi kinamat pa en buffe i Chinatown. Pa hemvagen var Calle och jag alldeles halvdoda av matthet, medan Henrik gick och sa att han inte kande att han atit nat… Hur som helst var buffen helt okej, men jag kan nog aldrig glomma kinabuffen i Aberdeen………. inget slar den.

Igar hangde jag pa mitt gamla goa cafe en stund och visade mina fina bilder fran CN Club, Caffe Neropartyt… Alva och jag hade bestamt mote dar, sa efter ett tag kom hon och vi akte vidare. Lamnade tillbaka mina jobbklader pa CN Head Office, halsade pa Johanna pa Bodum (hon har nyligen bytt jobb), kollade pa mina tilltankta sandaler pa ecco, men de hade inte ratt storlek… Och pa kvallen gick jag hem och ringde David, fick ANTLIGEN tag pa honom, alltid nar jag kan prata kan inte han och tvart om. Usch, han kanns riktigt langt borta nu, jag maste fa traffa honom SNART… och det far jag ju ocksa, pa lordag!!!! Ska bli mycket trevligt…

Idag blir det forhoppningsvis bussresa med Calle och Henrik och ikvall ar det PUBEN!!!!!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *