Sista

Nu har jag ater igen kommit in i en period dar allt ar SISTA… igar jobbade jag sista dagen pa Caffe Nero… ikvall gar jag pa After Skool Klub sista gangen…
Har hangt pa cafet efter jobbet de bada sista dagarna… skont att sitta och se de andra jobba, ha ha. Skont att ha slutat, men visst ar det lite ledsamt ocksa… men nu ser jag sa enormt mycket fram emot Asien!!
Borjade kl 6 en sista gang igar… skulle egentligen borja 8 men Nonni ringde och undrade om vi kunde byta, och jag ar ju som bekant en ganska snall manniska, suck. Men det var helt okej i alla fall. Traffade de flesta av favvokunderna och manga holl reda pa att det var min sista dag och onskade mig lycka till och sa. Typiskt nog sa pratade jag mer an nagonsin med killen som alltid gaspar jattemycket och han ar ju jattetrevlig, men jag har inte lart kanna honom forran lagom tills jag drar. Lunchkillen fran Brighton, Ian, small latte, Lincoln, grande skinny decaf mocha, tanten fran nextdoors som tar en liten cappuccino varje dag, men choklad bara pa fredagar… kandes tragiskt med SISTA gangen. Men anda ganska befriande. :) Sjalvklart kom Silvio inklivandes strax efter 2 eftersom han visste att jag precis skulle ha slutat da och sa satt han och pratade med mig typ hela sin lunchrast och visste inte riktigt vad han skulle saga till folket pa kontoret nar att han varit borta sa lange. Fniss. Han blev vansinnigt imponerad att jag kunde losa hans gata han hade… hehe.
Var ganska motvillig att aka hem och sa mottes jag ju saklat av en tom lagenhet… tog tillfallet i akt att lyssna pa egen musik och sjunga med lite… och snart kom Henrik och vi akte till en karibisk pub/bar/klubb i Shoreditch och borjade fira vara jobb… mitt gamla och hans nya, liksom. :) Sen motte vi Johanna, Ellinor, Alva och Calle pa stampuben pa Carnaby Street och… blev annu fullare. Till slut var det bara Alva och Ellinor och jag kvar, Johanna drog till Bedrock och killarna hangde pa nagon skum australiensare till ett kinamatsstalle. Vi satt pa puben tills de stangde och drog sen till nattoppna Caffe Nerot i Soho. De salde PIZZA dar, hur jakla strategiskt ar inte det? Betalade £2 for en slice och fick gratis kaffe med snodda loyalty card fran jobbet. Satte oss vid Piccadilly Circus ett tag innan vi begav oss hemat. Jag lyckades ater bli ganska full, det ar ett hart liv man lever, ska ju ut ikvall igen… hehe.
Bethnal Green Road ar som en mild forsmak av Indien… ska snart bege mig hemat och hanga tvatt, kanske koper lite morotter i nagot stand pa vagen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *