Hoppa till innehåll

Roligt och trakigt

Tiden segar sig verkligen fram har. Jag vill ju hem till min David ju… men samtidigt finns det ju vissa saker jag kommer att sakna har, men det kanns som ratt tidpunkt att aka. Jobbet ar inte alls det samma med alla nya och tillfalliga manniskor, de senaste arbetsdagarna har jag verkligen fatt GENOMLIDA, jattetrakigt… fast ibland har man ju blivit lite glad en stund nar det kommit nagon trevlig kund eller sa, eller om man jobbat med Nonni och gjort nat kul (han ar typ den enda jag tycker att det ar kul att jobba med av den nuvarande skaran, forut var det alla…). Brande dessutom handen igar, har blasor pa hela hogra handflatan… Kan faktiskt anvanda den hyfsat bra idag anda, men det var inte alls roligt igar. Monica, en som jobbar pa vart cafe i tva veckor, hade diskat kannan som vi skummar mjolk i… men det var inte stangningsdags annu, sa givetvis kom ju en kund och da tyckte hon att jag skulle skumma mjolken i en PAPPERSKOPP. Det rann over… pa min hand… aj… Det var INTE roligt att sitta pa bussen i trafikstockning i Shoreditch hur jaaaavla lange som helst.

Det har hant lite roliga saker sen sist i alla fall… I lordags var vi ute pa Collide-a-Scope, det var typ jag, Ladbroke Grovetjejerna, Rochanne och Keith… Keith DJ:ade och fixade in oss alla gratis. Det var en ratt okej kvall.

I tisdags gick jag pa mitt sista Caffe Neroparty nagonsin och det var faktiskt forsta gangen som folket fran mitt cafe var dar. Alva och Veronica foljde med mig och Ellinor och vi hade faktiskt hur kul som helst med Albert och Nonni fran mitt cafe, samt lite andra. Lyckades pa nagot vis bli ganska full, aven om jag inte riktigt forstar hur det gick till. Naja, behovde i alla fall inte betala ett endaste dugg.

Vad galler Asienresan artar sig planerna riktigt bra, vi har nu flygbiljett till Delhi 5/6 och aker hem fran Kuala Lumpur knappt tva manader senare. Hoppas att inte nagon dum foralder eller slakting laser det har, for jag har fortfarande inte berattat nagot for mamma och pappa, de har ingen aning om att jag kommer hem nasta lordag.
En annan kul grej ar att vi kanske kommer att sla folje med Martin och Malin under en del av resan!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *