Hoppa till innehåll

Inget Indien

Indien var huvudmålet för resan. Därför känns det en aning dystert att ha bokat om ditresan till Bangkok i stället… Men det är nog klokast så. USA, England och Canada har uppmanat sina landsmän att dra från Indien… och det har väl inte undgått många att läget är rätt spänt där nere. Man utesluter inte användandet av kärnvapen om man blir attackerad… nog för att svampmoln är vackra, men jag har ingen större lust att se något på riktigt.
Dessutom lyckades vi ju aldrig riktigt klura ut om vi skulle kunna ta oss igenom Myanmar eller inte…

Jag har ringt till Kilroy idag och det visade sig att det gick alldeles utmärkt att boka om biljetten för en i sammanhanget väldigt liten summa pengar, 400 spänn per skalle. Nu kan vi dessutom ta det lite lugnare, inte oroa oss fullt så mycket för om vi ska hinna till Kuala Lumpur i tid för hemresan.

Indien får vi ta nästa gång… Suck, det blir alltid så här, jag tycker jag känner igen mig lite från när jag skulle åka till Israel… men den här gången tror jag att det har löst sig riktigt bra i alla fall!

Om inte Martin och Malin ändrar sig ska vi träffa dem utanför Hard Rock Café vid Siam Square i Bangkok kl. 16:00 den 5 juli…

Nu har vi firat Davids 21-årsdag också! Det var middag för tjocka släkten igår och Henning kom också och vi åkte ner till hamnen och åt glass på kvällen, så nu har vi hunnit med det också. Borde lyckas käka en Batman på Campino innan vi drar också… sen har vi provat allt Nyköping har att erbjuda. Nästan. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *