Hoppa till innehåll

One night in Bangkok…

…finns det en gammal Chess-lat som heter om jag inte minns fel… och nu ar vi alltsa dar, David och jag, i den sjudande och illaluktande metropolen dar allt ar kaos… :)

Resan gick jattebra, trots att vi satt pa planet i nastan 12 timmar i strack (+ ett forsta flyg till Paris pa nastan 3 timmar) kandes det inte alls fasligt langt, lite jobbigt i slutet bara nar det var massor av turbulens och jag madde illa.

Har i Bangkok ar det molnigt, men VARMT och solen tar ratt rejalt trots molnen… Vi har hittat ett litet guesthouse att bo pa, det kostar ca 15 kr per natt per person. Helt okej. Tyvarr bor inte min vaska med oss annu, den har en egen liten semester i Paris tydligen… det var en snubbe som motte oss pa flygplatsen med en stor skylt “MR GASSLANDER MS FERRY”… o inte ens hade han bra nyheter. Fast jag fick 3000 baht som ersattning (typ 600 spann eller sa…) och lofte om att den kommer till mitt hotell imorrn… det var ett stort aventyr att forsoka hitta en telefonkiosk som ville lata mig ringa utan att bara sno mina slantar…

Ska val inte skriva sa mycket mer just nu, men lita pa att en detaljerad redogorelse kommer att finnas pa natet sa snart vi gjort fardigt var nya asienluffsida…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *