Hoppa till innehåll

s

Nollandet fortskrider!! Vi var “ute i fält” i helgen, cyklade i ca 1,5 mil och hamnade på något sorts fritidsområde… tyvärr inte någon direkt höjdarhelg, men allt annat har ju varit kanon, så man ska väl inte klaga. :)

Eftersom vi ville söka uppskov från att ha nollemössor, samt tillstånd att ha solglasögon (vi får egentligen inte det för Staben), framförde vi en liten bön om detta när Staben dök upp under cykelturen… Det var jag som fick framföra den, eftersom det var jag som hade skrivit den; en allitteration på S:

Spexnollan söka Stabens samtycke så spexnollan samvetsobelastande ska slippa sina synnerligen stiliga skallbeklädnader sedan Spexet startats, så Spexet slipper störas (samt så Staben ser spexnollan som söt), SAMT samma stund sätta solglasögon så somliga slipper se sina söndersupna synorgan solsvedda.
Så snart spexet slutat ska spexnollan självfallet sätta sina sannerligen skamlöst snygga skallprydnader som sedvanligt, samt slänga solskyddsattiraljerna.
Samtycker snälla Staben ska spexnollan sjunga sin studentikosa sektionssång säkert sju sekunder!

Staben samtyckte och spexnollan brast ut i sång…

På vägen ut var det f.ö. tipscykling och den vann vi – på morgonsamlingen fick alla i Spexgruppen varsin lapp som berättigar oss till gratis mat på Herrgårn!

Har även fått min nya mailadress att fungera: helfe594@student.liu.se!

Och så händer det en massa annat också…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *