Hoppa till innehåll

Ryd o riktig skola

Den här veckan har skolan börjat på riktigt. Vi på IT läser två kurser – Inledande informationsteknologi och Diskreta strukturer. Vårt schema är ganska glest, vilket innebär att vi själva får förfoga över vår tid ganska fritt, skönt. Jag misstänker att det blir en del att plugga även om det inte är schemalagt. David går 8-17 varje dag ungefär, mindre kul.

Vi har nu flyttat till vår lilla etta i Ryd!! Åkte till Nyköping och kånkade saker i söndags, det var rätt jobbigt, särskilt med tanke på att jag har gått och blivit dunderförkyld. Vi har nu massor av kartonger i hela lägenheten, man måste klättra över dem för att komma fram.

Studiemedlet har kommit!!! Det började bli lite kris,jag hade ungefär 150 spänn kvar när det kom, plus att jag var skyldig David nästan 2000 spänn…

Usch… inge kul att vara förkyld. Kan delvis bero på lördagens utedisco som var kallt och inte ens särskilt kul. Nåja, vi hade i alla fall en ganska trevlig förfest hos fadder Joel…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *