Hoppa till innehåll

Cykellös

Min cykel har lyckats med att under loppet av 24 timmar bli både smått vandaliserad* och stulen! Särskilt det senare är inte någon höjdare… Linköping är som bekant en cykelstad. Jag har i alla fall anmält det inträffade till polisen och så får vi se om den dyker upp (knappast troligt). Ska på cykelvisning på tisdag, de visar tydligen upp fynden från den gångna veckan varje tisdag…

(*någon hade använt sadeln som askkopp, vilket resulterade i en “bränngrop”… ganska onödigt med tanke på att cykeln stod vid en stor asklåda)

Annars börjar skolan komma igång lite mer nu. Vi lär oss en massa konstiga tecken och sånt där. Tänkte lägga upp en skolsida så småningom, men än så länge har vi inte riktigt fått igång internet hemma, så det dröjer nog ett tag till… särskilt som att jag har tusen andra saker att göra också.

I tisdags var det förresten Rocky Horror Picture Show, vilket gick ut på att alla klädde sig så porrigt som möjligt, åt köttfärslimpa och tittade på världens bisarraste film under ständigt skrikande och kastande av diverse attiraljer. Mycket intressant tillställning.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *