Hoppa till innehåll

I skolan

Hej… nu har vi nån sorts kombinerad föreläsning och lab om informationssökning och just för tillfället får vi göra ungefär vad som helst, så jag skrev in “Helena Ferry” i en sökmotor… Då dök (inte helt oväntat) min hemsida upp men även min gamla Connellssida (http://www.chez.com/connells/) som jag inte varit inne på sen urminnes tider. Klev in och kollade gästboken och så har en av bandmedlemmarna varit där och skrivit för att informera om nån demo han har gjort… Häftigt.

Annars händer inte så mycket. Jag var fikaansvarig och ordförande på dagens bg-möte… jag ägnade morgonen åt att baka tigerkaka. Nu sitter vi i Key-huset för en gångs skull, annars håller vi nästan bara till i C-huset och U-korridoren, samt IT-rummet och SU-salarna i B-huset förstås… Intressant va?

Har fått lite mer ordning på dator o så hemma, ska förhoppningsvis kunna lägga ut lite mer grejer kvar; har ny kostrumpa, nya pärlplattor och lite annat på g…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *