Hoppa till innehåll

Rock Sensation

Jaha, då var den här helgen också slut, i princip… Idag är en ganska trist söndag, försöker plugga diskmatte…

I fredags var vi på Wermlands nation, jag och David, och åt gratis chili… De bjöd på det i syfte att värva nya medlemmar, antar vi, och i våra fall lyckades de också. På lördag nästa helg ska vi på gasque med våran nation! Vi har väl i alla fall någon vag liten anknytning till Värmland som vi kan motivera vårt nationsval med… kanske. Men det verkade hur som helst schysst, de har egen lokal att vara i och så.

Igår var Ritha och Lasse, alltså Davids mamma och hennes man här och hälsade på. Vi har ställt upp våra Marabou strandfåtöljer i “vardagsrummet” (vi har delat upp vår lilla etta genom att ställa en bokhylla som skiljevägg), så där satt vi och fikade… Åkte till Ö&B och handlade bland annat 21 burkar tonfisk och en papperskorg till köket. Åt hamburgare på Max också, gott.

På kvällen var det Rock Sensation på HG, Herrgårn i Ryd. Vi hade en liten förfest här hemma, det var jag och David samt tre av mina klasskompisar, David, Tor och Oskar, plus att en Frida som David (klasskompisen) kände kikade in en sväng.

På HG träffade vi lite trevligt folk och mellan ett par konserter hamnade vi hemma hos Joel och Bengan (faddrar för min nollegrupp på den tid det begav sig) ett tag… sen var det dags för kvällens höjdpunkt – konsert med Caesars Palace! De rockar… men det var ganska jobbigt att vara liten flicka i den röjande publiken. Jag har blåmärken på benen och sårig läpp… men jag lyckades i alla fall undvika kvävningsdöden.

Annars var kvällens andra höjdpunkt att gå och ta gratis godis av killarna som gjorde reklam för Campuz Mobile. :) Fick/snodde även en jättefin penna av dem, men den försvann i konserttumultet.

Och idag är det söndag…………

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *