Hoppa till innehåll

Förgäves

Suck… nu har vi just suttit i skolan från 19 till 21 och försökt plugga diskmatte, men jag tror fasen inte att jag lyckades lösa ett enda tal. Kanske var vi lite väl många, det fanns så mycket annat att ödsla koncentrationsförmågan på… :)

Sen spöregnade det såklart när jag cyklade hem, så jag blev riktigt äkta dyblöt. Härligt.

Tror inte att det är nån i klassen som helt hänger med på diskmatten… undrar hur det går på tentan när den kommer. :)

Igår köpte jag äntligen en jacka! Lite trevligt att ha när temperaturen på morgnarna är ca 8 och när det blir ännu kallare såklart. Köpte även en stickad tröja, en vit tröja att färga cerise tillsammans med åverålen när den kommer (vi får färga dem själva) och ett par vantar… spenderade väl en tusing ungefär, hjälp!!

Det har väl inte hänt så mycket annat revolutionerande sen sist… jo, vi har upptäckt att det går att ringa från och till lägenheten, men vi vet inte om det är vårt abonnemang som blivit inkopplat eller det gamla som dröjer kvar… Fast det är säkert vårt, säger vi och använder det. Det var ett fint nummer iaf, med många ettor.

Imorrn ska jag upp och tvätta kl. 7! På kvällen ska SexIT 2001 supa oss i nya SexIT under bordet… ska bli intressant.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *