SexIT-skifte

Nu har gamla SexIT 2001 officiellt lämnat över ansvaret på oss i SexIT2002… det är alltså IT-programmets egna lilla festeri jag talar om. Igår hade vi en sammankomst som gick ut på att gamla SexIT skulle supa oss, och framför allt vår ordförande Anna, under bordet. Det var riktigt skojsigt. Vi var dock tvungna att ta oss till en lokal i Lambohov och stackars Malin fick punka på vägen ut dit. Det tog en bra stund att komma in till stan sen när vi beslutat dra vidare till utestället Platens. Kul kväll, även om jag var fruktansvärt trött och det kändes rätt hårt att komma hem klockan 3 en onsdagsnatt…

Som tur var behövde jag inte gå till skolan förrän 11.15 idag. Det visade sig till och med att jag egentligen inte ens behövde vara där så tidigt, vi hade en totalt meningslös information som ändå tog slut på 10 minuter utan att tanten sagt något vettigt.

Klockan 12 var det dags för OFFICIELLT SexIT-skifte, vi satt då i ett klassrum och pratade lite mer seriöst om vår uppgift.

Enda föreläsningen idag handlade om rapportskrivning och nu efter den har jag och Erik, som jag jobbar med i uppgiften vi gör nu, färdigställt ett utkast som ska vara inne senast måndag. Jätteskönt att vi blev färdiga redan nu!

Ikväll är det tjejmiddag hos Sara som står på schemat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *