Hoppa till innehåll

Reccegasque

I fredags var jag, David och Davids kompis Johan på stan litegrann… och sen softade jag och David hemma resten av kvällen, skönt. Igår ringde Pontus och det visade sig att han var här i Linköping. Åkte en runda med honom, bland annat till Matex där vi passade på att storhandla – nu är frysen fylld till bristningsgränsen.

Igår var det även sittning på Wermlands nation. Det var mycket trevligt, mest nya ansikten faktiskt. Jag hade bordsherrar som var lite väl generösa med att bjuda mig på snapsar, så jag blev lite mer onykter än vad jag hoppats på… har varit ganska seg idag. Hrm.

Sitter nu och försöker komma någon vart med inskrivandet av vår resedagbok från i somras till datorn… det är ju meningen att vi ska lägga upp en sida om resan, vi har inte haft så mycket tid att fixa med det bara!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *