Ett brev

Jag fick ett brev… ett riktigt brev med frimärken… Det var från en gammal nätkompis i USA som jag en gång i tiden hade ganska mycket kontakt med. Nu har han hunnit gifta sig och inplantera en unge i sin frus livmoder. Han är ett år yngre än jag. Attans vad bråttom de ska ha att stadga sig, de där nedrans jänkarna. Har de inget bättre för sig?

Undrar just hur många av dem jag träffade under mitt utbytesår i South Dakota som är gifta och har barn… det var ju tre av de som gick ut high school samtidigt med mig som var gravida under the graduation ceremony… så jag anser mig ha skäl att misstänka att de är ett antal. Kan fortfarande inte smälta att Tana är gift med barn, tex, en nyhet som nådde mig i ett mail för många månader sedan…

Idag börjar skolan inte förrän 14.15… lite lagom. Har suttit hemma och försökt plugga med hjälp av en bok som ska vara bättre än den jag hittills använt, har lånat den på biblioteket. Fast jag har inte åstadkommit särskilt mycket idag heller… och nu måste jag snart åka till skolan.

Hade förresten besök av Jehovas Vittnen idag… Jag sa att jag var upptagen med att plugga, man kan ju undra varför jag inte sa att jag inte var intresserad. Fast har man gott om tid kanske det iofs kan vara intressant att höra vad de har att säga. :) Fast mig lyckas de nog inte värva…

Nu ska jag äta ett päron…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *