Hoppa till innehåll

Mysigt

Har tagit det rätt lugnt på sistone… fast det är klart, man blir väl inte direkt lugn av att tänka på skolan och hur mycket man ligger efter i diskmatten och att man inte vill halka lika mycket efter i digitaltekniken, som har börjat nu…

För att behandla alla större händelser (eller de jag kommer ihåg just nu) i kronologisk ordning så hade vi middag med spexgruppen (min gamla nollegrupp, alltså) i onsdags. Vi vann ju tipscyklingen under Nolle-P och priset var gratis mat på HG… så vi träffades där ett gäng, inte riktigt alla, men ett flertal, och så åt vi kycklinggryta. Man fick inte särskilt mycket mat, men det var ganska gott.

I torsdags hade vi BG-mys, dvs min basgrupp bestående av mig, Niklas, Sara, Martin, Erik, Petter och handledaren Bengt, träffades på kvällen, lagade mat och spelade Rappakalja. Mycket trevligt. Jag vann Rappakaljan, såklart! :)

I fredags klippte jag mig… mm… mycket spännande!! Sen hade vi lite myskväll, gjorde hamburgare och tittade på The Royal Tenenbaums på datorn…

I lördags…. tjaaa, vi pluggade, det hände säkert nåt mer också… I söndags, alltså igår, var jag på visning av fotoföreningen Linslusens fotolab och har nu bokat en tid så att jag ska få slabba lab… Verkar lite läskigt, Studiefrämjandets lab var ju en aning mer “seriöst” och lättanvänt… men vi får se hur det går! Jag har hur som helst kvar 7 rullar Kodak Tri-X som har ett elakt meddelande tryckt på kartongen… de ska framkallas innan april 2003. Tror ni jag hinner?

Gårdagens andra händelse var en söndagsmiddag på Wermlands nation. Mysigt. Fick kycklinggryta och cheesecake, 30 spänn kostade det. Ganska soft…

Nu måste jag försöka hitta något telefonnummer med hjälp av vilket jag kan skälla på Nordea för att de inte har skickat något nytt Visakort till mig. Mitt gamla Electronkort går ut idag!! Har visserligen fått ett nytt Electronkort, men det ska jag inte ha och om jag börjar använda det misstänker jag att jag får betala för det också! Har anmält mig till studentpaketet där man får Visakort utan avgift.

Och sen är det skola klockan 10…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *