Hoppa till innehåll

Mycket

Det har varit mycket att göra på sistone… Idag har jag varit i skolan på föreläsningar trots att det är lördag! Det har nämligen varit utbildningsdag för de som är med i Studienämnden och jag och Niklas råkar ju vara representanter för IT1, vilket innebär att vi ska hålla i en massa kursutvärderingar och ge föreläsarna konstruktiv kritik och så där. :) En rätt okej dag, vi blev bjudna på lunch och fika… :)

Nu har jag suttit och skrivit på min och Eriks rapport som ska vara inne på måndag. Mindre spännande. Vi ska träffas i skolan imorrn och förhoppningsvis bli klara med den.

Vad gäller skolan så börjar digitaltekniken kännas lite kämpig också… suck. Och diskmatten är riktigt avlägsen…

Jag har lekt en del med CorelDRAW på sistone, av den anledningen att jag blev ansvarig för att ta fram ett förslag till affisch för Barbaphesten som vi i SexIT ska ordna. Så jag har lekt för fullt… lägger nog ut det färdiga resultatet på nätet så småningom. :)

I torsdags var jag och gympade (jag har köpt säsongskort nu, 6 mån, Pulsgympa) med en Jojo i IT5 och efteråt åt vi pizza hemma hos henne tillsammans med ett par andra från hennes klass. Hon och hennes pojkvän hade en jättemysig stooor lägenhet… lite avis. :)

Igår var det kanelbullens dag och Oktoberfest på NH, vilket resulterade i att jag och David först ägnade eftermiddagen åt att baka massor av bullar, sen somnade vi en stund och till slut hamnade vi på en förfest någonstans i Ryd och så småningom cyklade vi i regnet in till stan och stötte på halva klassen + Staben på NH. Kul. :)

Bullar är gott. Men det är lite småklurigt att baka bullar när man har jättelite plats, ingen kavel och ingen pensel att pensla bullarna med… då får man vara uppfinningsrik, vi klarade det! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *