Hoppa till innehåll

Hård dag

Igår var en riktigt maffig dag ur ha-att-göra-synpunkt. Det var deadline för rapporten i kurs TTIT18, vi hade jättejobbiga labuppgifter att förbereda till digitaltekniken och dessutom var det fotograferingsdag, så jag fick lämna det jag höll på med och springa upp till Kårallen inte mindre än fyra gånger under dagen (SexIT, Donna, Studienämnden och sist men inte minst IT1)!!

Dagen började klockan 8 med rapportjobb… 9.10 SexIT-foto… 10 Basgruppsmattemöte… 11 Donna-foto sen tillbaka till mattemöte… 12 Studienämndsfoto… efter det jobba rapport… ingen lunch… 13-15 skulle vi haft lektion, men det blev jobba rapport… 15-17 BG-möte, sen plugg… Gick och la mig, slutpumpad, ca 21.30…

Inte var det problemfritt att skriva ut den där attans rapporten heller. Givetvis var skrivaren i IT-pulen blockerad… så vi gick runt och kollade in varenda datorsal på IDA utan att hitta en enda ledig och fungerande dator… som tur var hittade vi Olof, som jag raskt hoppade på och förklarade honom min räddande ängel när vi fick låna hans dator i någon minut… sen var det slut på toner i skrivaren som rapporten kom till, så vi fick omdirigera utskriften… Då kunde man kanske tro att det var slut på problem, men nejdå, IDA-skrivarna skriver ju ut dubbelsidigt… fast det beslutade vi oss att skita i och gick tillbaka till IT-pulen för att häfta… då hade två exemplar av vår rapport blivit utskrivna, icke dubbelsidigt, så då tog vi dem och lämnade in. Sen hade vi fyra dubbelsidiga rapporter att dela på också…

Idag har vi haft den fruktade digitaltekniklabben i 4 timmar… suck. Efter det hade vi SexIT-möte, mitt affischförslag tycktes bli godkänt. Nu är det meningen att jag ska plugga…… stööön.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *