Tenta, mamma, HG

Igår hade vi vår första tenta… Hemtenta i Inledande Informationsteknologi. Jag lärde mig nästan mer på tentan än på hela kursen… nu fick vi faktiskt prova att göra relationstabeller i SQL… :) Nåja… det gick förhoppningsvis bra i alla fall.

Efter tentan åkte jag ner till stan för att träffa mamma, som tagit tåget till Linköping för att hälsa på och shoppa lite. Tyvärr gick senaste tåget tillbaka till Nyköping redan kvart i fem, så det blev lite hastigt och lustigt. Hann gå på stan lite i alla fall, jag fick ett par byxor! :) Gick hem till Ryd och åt stekta nudlar med kött och grönsaker.

På kvällen skulle vi ha en liten förfest här hemma innan HG… men den blev kanske lite stor. Tror vi fick in som mest 22 pers i lilla lägenheten på 27,1 kvm… Det var ganska kul, men vi har nog konstaterat att tidigare rekordet på 5 pers var mer lagom. Det var lite grejer som gick sönder och så… värst var Davids Warhammergubbar som han jobbat massor med, fast jag vet inte hur illa det är än, det återstår att se.

Nu väntar vi på att Ritha o Lasse ska komma med en bäddsoffa som vi ska klämma in i lägenheten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *