Labråtta

Nu har jag precis kommit hem från en förmiddag i Linslusens fotolab!! Det var kul att pyssla lite med sånt igen, men jag var knappast särskilt seriös… har inte direkt några roliga negativ att jobba med. Till slut tröttnade jag på dem helt och hållet och övergick till att lägga diverse delar av mig själv under förstoringsapparaten i stället, det var mycket roligare. :)

Är hemma och slänger i mig lite käk innan det är dags för skola…

Vi fick en bäddsoffa i söndags!! Det är jätteskönt att ha nåt vettigt att sitta i… men vi har inte hunnit inviga med filmkväll ännu.

Händer en hel del den här veckan. I måndags kväll var det kickoff för sektionsaktiva, vilket innebär att jag satt och drack öl, åt snacks och pratade med trevliga människor. Det var inte så mycket folk, men det var trevligt ändå.

I tisdags var det Studienämndsmöte hemma hos ordförande Dina. Då tyckte jag enormt mycket om henne för att hon bor så nära… Vi bestämde en massa saker och åt morotskaka.

Igår var det SexIT-mys hemma hos ordförande Anna. Barbaphesten närmar sig med oanad hastighet…

Ikväll är det meningen att vår basgrupp ska spela Laserdome mot en annan…

David var hos tandläkaren igår efter att ha haft alldeles infekterat runt en visdomstand och knappt kunnat gapa i flera dagar. Nu har han en visdomstand mindre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *