Hoppa till innehåll

Plugga

Nu är jag i skolan och pluggar digitalteknik (fast exakt just nu har jag rast såklart…). Man känner sig nästan lite viktig när man är här på helgerna – för att komma in till IT-rummet måste man dra passerkortet och knappa in lösenordet tre gånger!

Är förkyld… orkade inte följa med på Laserdome i torsdags, stannade hemma och åt glass och tittade på film i stället. Igår blev en liknande kväll, fast pizza i stället för glass. Tror att resten av helgen följer ungefär samma mönster, måste plugga och kan inte förstöra det genom att hitta på alltför mycket andra aktiviteter…

Igår hämtade jag våra kort från nolle-p, det var riktigt kul att se dem. De utgjorde en ganska bra sammanfattning av nolleperioden.

Nu ska jag fortsätta räkna på uppgift 5.11…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *