Hoppa till innehåll

Tentastress

Nu är det mindre än en vecka kvar till tentan och mycket lite tid ägnas åt annat än plugg… fast ikväll ska vi ha studienämndsmys och Niklas ska köpa ut öl åt mig. *fniss* (visserligen har jag åldern inne, men orka åka till systemet??) Och på lördag ska vi på Holgerspexet… men mer om dessa framtida aktiviteter senare, antar jag.

Igår hade vi det första kursutvärderingsmötet. Jag och Niklas är ju IT1:s studienämndsrepresentanter, så det var ju vi som ordnade det, med hjälp av SnOrdf (StudienämndsOrdförande) Dina såklart. Kursen vi utvärderade var TTIT18 – Inledande informationsteknologi och det framkom en hel del… intressant.

Har fått tillbaka hemtentan i TTIT18, jag hade 5:a, det blir nog enda 5:an nånsin som det känns just nu…

Ja… och annars var det som sagt mest tentaplugg.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *