Scheme & 60

När jag kom hem från London ville jag såklart helst av allt mysa med David dagarna i ända, men det var dags att möta den bistra verkligheten… David pluggade till sin Analys-tenta (det blev 5:a till slut såklart) och jag hackade Scheme för att bli klar med Den Stora Programmeringsuppgiften i tid. Det var ganska stressigt… Sista labben var 13-17 på fredagen och efter det var man tvungen att vara klar. Kruxet var att mammas 60-årsmottagning i Nyköping började 16.00 och jag förväntades vara där…… men som tur var blev jag faktiskt färdig med uppgiften vid 12-tiden på fredagen och strax därefter hade David också gjort tentan och så lyckades vi vara i Nyköping strax efter 16 i alla fall.

Det kom ruskigt mycket folk på mottagningen, mamma räknade till 54 vuxna och 3 barn. Inte illa. Mycket blommor och presenter. Fruktansvärt mycket mat. Mycket sång från mammas kör och pappas kvartett (som bitvis blev en kvintett). Många handskakningar och “dig har jag inte sett sen du var så här liten” och “det måste vara tio år sedan” och “jaså, det är du som är dottern i huset”. Lite småtrevligt, men i ärlighetens namn är det rätt skönt att det inte händer oftare…

Av mig och David fick mamma ett silverarmband. Det var såklart jättesvårt att köpa något bra, men det verkade som att hon var nöjd i alla fall, *phew*.

Idag har jag en slappardag… har läst ut About a Boy av Nick Hornby som jag fick som oväntad present när jag kom till London… för övrigt ett armband och biljetten till nyårsfesten också… hmm, är man en dålig människa om man inte har nån present med sig själv eller….. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.