Hoppa till innehåll

Nu börjas det…

Jahapps, då börjas det igen… Hittills har vi haft två föreläsningar i digital konstruktion, imorrn börjar Analys A också. *svimmar eller nåt*

Idag var vi dessutom tvungna att komma till skolan klockan 5 på morgonen… det var kölappssläpp till tentakravallen på torsdag. Jag, Oskar, Ponka och Niklas spelade Svea Rike, medan Christopher, David, Åke och Tor var fulla och svinade. :)

Har i alla fall fått tillbaks min Scheme-lab godkänd nu. Det saknades inte alls någon kod, handledaren hade sett fel och skyllde på att han var van vid Common Lisp (inte Scheme) och inte hängde med på sättet jag kommenterade och indenterade. Jaja… det var förvirrande, men huvudsaken är att jag slipper skriva om hela skiten.

Vad gäller javalabben har vi efter långt väntande fått besked… vi är godkända om vi kommer till handledarens kontor imorrn och diskuterar alternativa, mindre komplexa lösningar… hmm, så duktig man känner sig då.

Har utvärderat TTIT02 (grunken) idag, jag var ordförande och Niklas sekreterare. Det gick ganska smärtfritt, inget direkt allvarligt att klaga på.

Känner mig skapligt felplacerad just nu… är inte ett dugg sugen på de kurser vi ska läsa. Suck. Jag vill göra något mer kreativt… men vad??

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *