Hoppa till innehåll

Snart börjas det igen

Mamma och pappa skjutsade ner oss till Linköping i söndags och fikade här med oss, så nu har även pappa sett hur vi bor. Men de missade ju tyvärr de förändringar som skett sen dess… Jag och David var nämligen på IKEA i måndags och köpte massa småprylar samt en Benno cd-pelare och en Trean spotlight.

Igår fick jag mail från labbhandledaren i Scheme om att jag behövde komplettera min labb och kunde hämta den i hans utfack. Så idag gick jag dit och på labben stod “kod saknas”… jaha… Var inte det något… vagt? Jag vet inte vad jag ska göra, jag tycker att det fungerar alldeles utmärkt…

David har gjort grunktenta idag och fick med största sannolikhet 5:a… jag kunde också ha gjort den, men jag orkade inte och tyckte att jag kunde nöja mig med min 4:a.

Har lagt in lite fler personer i min personbeskrivningsfunktion i dagboken, så nu kan man klicka på Niklas, Jonas, Oskar och David också. Ska lägga till ännu fler när jag orkar/hinner/känner för det…

På måndag börjar period 3…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *