Hoppa till innehåll

Halvbra dag

Jippi, idag går vi skolan till klockan 21… labb i Digital Konstruktion, jag ligger tveklöst i riskzonen för att inte fatta någonting.

Har dessutom en “halvbra” dag eller vad man ska säga. Jag vill helt enkelt inte vara med idag…

Att David vill gå upp så tidigt (6) leder helt klart till vissa förbistringar ibland… han vaknar ju aldrig av klockan och klockan 6 på morgonen har inte jag hunnit bli människa nog för att orka väcka honom… det är jobbigt. Man kan få bättre start på dagen än att råka vakna strax efter 7 (vilket jag iofs tycker är en mer mänsklig tid att gå upp).

Nu har vi BG-möte med nya BG 3 (eller ja, rast just exakt nu då). Skumt med ny basgrupp. Det är bara andra mötet än så det känns fortfarande rätt mysko. Men det är väl bra att byta grupp ibland och det blir säkert bättre med tiden.

Lyckades inte göra riktigt så mycket Analys som det var tänkt i helgen… dessutom sumpade jag att gå på gympan (och det där jag sa om att braka varje morgon… hmm… orka..!) men jag kan ju i alla fall säga till mitt försvar att jag och David var ute och sprang i Rydsskogen igår, fast efter ca 10 min (2 km) fick jag jätteont och det kändes som att högra lungan + armen var fylld med kallvatten, mysigt. Är det så håll yttrar sig nuförtiden? Eller när det är kallt ute? Hmm… jaja…

Kan inte den här jävla dagen ta slut någon gång… säger jag redan klockan 11…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *