Hoppa till innehåll

Normal dag

Den helvetiska dagen tog slut, till slut. Min eminenta labbgrupp (jag, Alex och Joppe) blev klara ca 20.30, så jag kom till och med hem lite tidigare än väntat. Labben var inte heller så svår som den kunnat vara, man fick ganska mycket gratis. Men det känns fortfarande svårt att få grepp om hur man ska kunna göra värsta tv-spelet med de kunskaper man besitter, eller kommer att besitta inom en snar framtid.

Nu har jag haft ont i ryggen flera dagar i rad… har den kommit nu, den dag min mamma alltid tjatade om? “sträck på dig, annars får du ont i ryggen när du blir äldre”… Aj… vill inte!

Hittills idag har vi haft analyslektion i bg-rummen (mycket bättre än i lektionssal, mycket lättare att få hjälp), samt SexIT-möte. Nu ska jag skriva utvärderingsprotokoll för TTIT05, sen är det lunch och efter det är det möte om klasshemsidan. Inget mer schemalagt idag. Ska baka till bg-mötet imorrn, gå på gympa om jag orkar motivera mig (jag brakade faktiskt i morse, fast fuskade lite med situpsen eftersom jag hade massa kläder som var ivägen, får se till att braka innan jag klär på mig…), samt räkna mer analys. Bättre dag än igår, helt klart… nu kan det få komma en RIKTIGT bra dag, det vore trevligt. :)

Förresten, Ellinor och Veronica kommer och hälsar på på fredag!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *