Nyköping

Hmm… mindre spännande att vara här, kanske. Det är ruskigt tråkigt att plugga fysik, dessutom. Lyckas i alla fall lura i pappa vegetarisk mat, alltid något. :)

Igår hälsade jag på John och alla barnen en sväng… och så träffade jag Christian och tog en promenad. Trevligt. Då var det i alla fall fint väder, idag är det kallt och regnigt… Tittade sen på filmen Livet är en schlager. Lite söt, men ganska B. Christian sa att det var det sämsta Jonas Gardell nånsin gjort och jag är nog beredd att hålla med, med det lilla tillägget att jag i vanliga fall tycker att han är bra…

Min mage är elak och dum!! Det är mycket svårare att motivera sig att plugga när man mår illa… (alltid finns det väl någon ursäkt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *