Hoppa till innehåll

Sent…

Okej, nu är klockan över ett och jag borde sova, men jag ska bara skriva lite först. :) Idag hade vi ytterligare en fysikföreläsning, så nu ligger man efter igen. Suck. Hade även utvärdering av Analys A, jag var ordförande och fikaansvarig… fikat den här gången blev GLASS, somrigt och bra. Efter utvärderingen var vi några stycken som lekte fotomodeller till nolletidningen, jag och Jonas illustrerade “mjölk” på ett mycket vackert sätt till ordlistan… hmm. Sen var det bara att vänta på fadderinfo för oss som ska vara nollegruppsfaddrar i nolle-p. Efter det var det verkligen dags för mat och sen The Matrix hos Jonas & c:o… måste ju se om ettan innan man ser tvåan. Jag har visserligen sett den två (?) gånger förut men lyckats somna båda… höll mig faktiskt vaken nu, men jag kan förstå varför jag så lätt somnar till den. Den är ganska tröttsam… (mitt ex skulle mörda mig om han läste detta och… eh, tja, det varit för några månader sen innan han utvecklat sin nuvarande uppfattning om mig, eller vad man ska säga.) Jättetuff story egentligen, men den drunknar i en massa action o specialeffekter som inte driver handlingen framåt… nåja… jag har garanterat inte för höga förväntningar på tvåan i alla fall. Blööö, det känns som att det märks hur trött jag är på hur risigt jag skriver, dags att sussa nu, nattinatt…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *