Hoppa till innehåll

Sy åvve…

Igår tänkte jag vara duktig och sy lite på D-Groupåverålen… David i min klass gjorde mig sällskap och spelade gitarr, vilket nog kan ha bidragit till att jag behöll lugnet. Det var nämligen en ENORMT frustrerande syssla, eftersom symaskinen HELA tiden envisades med att dra av tråden… fick försöka hålla stenkoll både på att sy på rätt ställe, att övertråden inte fastnade och gick av och att undertråden inte fastnade och gick av. Var tvungen att sy “manuellt” vissa bitar där det gick riktigt illa, dvs vrida på hjulet med handen i stället för att trampa på pedalen… och då var det ytterligare en grej att hålla reda på… sömmarna lär väl inte vara jättevackra… Dessutom blev det en massa krångel såklart och sömmar som såg fina ut visade sig vara korrupta och jättelätta att dra sönder. Morr. Nåja, lyckades i alla fall sy på alla fickor och sy ihop ett ben ungefär. Får hoppas att det håller…

Nu ska jag iväg på nästa festeristtillställning, nämligen Slasquen-Gasquen… utomhus, brr!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *